Plug n Play gr Custom Gaming Computers

Όροι Χρήσης

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Plug-n-Play.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να έχει την ενημέρωση για τα δικά σας δικαιώματα, υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το εκάστοτε Φ.Π.Α. Το κατάστημα μας Plug-n-Play.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
Για όλες τις αγορές απαιτείται ολική εξόφληση του ποσού της παραγγελίας.
Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αγοραστή.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι συσκευές συνοδεύονται με την εκάστοτε εγγύηση κάθε εξαρτήματος του εκάστοτε κατασκευαστή. Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες προερχόμενες από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, διακοπές ρεύματος, πτώση τάσης ρεύματος και τεχνική παρέμβαση στο προϊόν.
Αντικατάσταση σε συσκευές γίνεται μόνο αν έχουν τηρηθεί οι παραπάνω κανόνες και αφού ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα και εντοπιστεί το πρόβλημα εντός εγγυήσεως. Αν δεν υπάρχει το αντίστοιχο προϊόν μπορεί να γίνει αντικατάσταση από ένα παρόμοιο κατόπιν συννενόησης.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2384091329, 6978942852 ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο Info@plug-n-play.gr.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:
α) σε όλες τις περιπτώσεις που με υπαιτιότητα του Plug-n-Play.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. 
β) στην περίπτωση που υπάρχει ελαττωματικό προϊόν.

Επιστροφές γίνονται εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων ή την παραλαβή αυτών από το κατάστημα».
Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν φθορές και αλλοιώσεις και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.). Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) μαζί με την ειδική καρτέλα που αναγράφει το κωδικό και το όνομα του μοντέλου από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο εαν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία καλώντας στο 2384091329, 6978942852 και ζητώντας την ακύρωσή της.
Επίσης η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί μόνο την ίδια ημέρα καλώντας στο 2384091329, 6978942852 ή μέσω email στο Info@plug-n-play.gr με επιστροφή τυχόν προκαταβολής.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

- Στο κατάστημα:
Το plug-n-play.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προιόντα σας από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, που βρίσκεται στo Λουτράκι, Αριδαίας.
Η παραλαβή πραγματοποιείται μετά από ενημέρωση (τηλεφωνική και με email) ότι τα προιόντα σας βρίσκονται στο κατάστημά μας.
Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός μας είναι: 
Δευτέρα έως Παρασκευή:	 10:00 – 18:00	

- Αποστολή στο χώρο σας με COURIER:

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Κάποιες συγκεκριμένες φορές για λόγους ανωτέρας βίας (πχ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες κλπ.) μπορεί να μην είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου και να καθυστερήσουν κάποιες ημέρες αναλόγως με την αιτία.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

- Στο κατάστημα:
Το Plug-n-Play.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να παραλάβετε αλλά και να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

- Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του Plug-n-Play.gr:
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (από οποιαδήποτε τράπεζα) μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Plug-n-Play.gr.

- Δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του Plug-n-Play.gr:
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (από οποιαδήποτε τράπεζα) μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Plug-n-Play.gr.

-  Πληρωμή μέσω Paypal.com

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Εθνική	   -   GR8801103190000031900534814
AlfaBank   -   GR0401408730873002002012794
Πειραιώς   -   GR6201712240006224148637676
Eurobank   -   GR1402602920000970200743404

Δικαιούχος: ΟΡΤΖΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Με την κατάθεση στον λογαριασμό, στην αιτιολογία κατάθεσης, θα πρέπει να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό που χρησιμοποιήθηκε.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Σε όλους τους τρόπους πληρωμής και ειδικότερα στην πληρωμή μέσω καρτών το Plug-n-Play.gr διασφαλίζει την απόλυτη εχεμύθεια των προσωπικών σας στοιχείων. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Eurobank. 
Το Plug-n-Play.gr δεν εμπλέκεται και δεν κρατάει τα προσωπικά δεδομένα της κάρτας ή οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία. Οι συναλλαγές και τα στοιχεία των καρτών, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της κάρτας, δίνονται από τον ιδιοκτήτη της, απευθείας στη Τράπεζας Eurobank και το Plug-n-Play.gr απλά ενημερώνεται από αυτή, για το αν ήταν επιτυχής ή όχι ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ:

PLUG & PLAY
ΟΡΤΖΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΑ Η/Υ - ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΑΡΙΔΑΙΑ - Τ.Κ. 58400
Α.Φ.Μ. 142270355 - Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ
Γ.Ε.ΜΗ. 155871547000